Agenda & Contact

2024

16 januari Deelnemersbijeenkomst in De Korf, Vlijmen, 19.30 uur

Maart Route en locaties bekend

18 april 2024 Opening Expositie De Voorste Venne, 19.30 uur

18 april t/m 17 mei Overzichtsexpositie in De Voorste

Rondleidingen op 24 april, 1-, 8- en 15 mei Tijdens de overzichtsexpositie verzorgen kunstenaars op vier woensdagmiddagen om 15.00 uur een rondleiding langs werk van deelnemers aan de Route van de Kunst. Deelname aan een rondleiding is gratis, inclusief koffie/thee. Inschrijven voor een rondleiding kan via secretaris@routevandekunst.nl

18 mei 2024 Inrichten ateliers en locaties

19 en 20 mei 2024 Route van de Kunst, 16e editie


Contact

Wilt u zelf een keer deelnemen als kunstenaar?
Aanmelden kan via secretaris@routevandekunst.nl
06 – 17 16 85 94

Het bestuur Route van de Kunst bestaat uit (v.l.n.r) Marcel Bakkum, Annelies van der Sanden en José van Bokhoven.

Marcel Bakkum
Na de afgeronde studie aan de Kunstacademie in 1997 is Marcel als Art-Director gaan werken bij verschillende reclamebureaus. Inmiddels heeft hij al zo’n twintig jaar zijn eigen communicatie adviesbureau in Eindhoven. Marcel is conceptdenker, denkt niet in vaste middelen, zorgt voor verbinding en haakt de juiste mensen aan om ideeën te realiseren. Hij werkt het liefst voor klanten met een maatschappelijke focus om zo werk te kunnen maken wat ertoe doet. Naast zijn werk is Marcel zelf ook actief als vrij kunstenaar en heeft hij in het verleden exposities georganiseerd. Daarnaast vinden we Marcel vaak in de tuin, in Ierland, of achter de draaitafel om nieuwe inspiratie op te doen.

Inmiddels woont Marcel al meer dan 14 jaar samen met zijn vrouw Monique in Nieuwkuijk. Een prachtige omgeving vol creatieve mensen. Om meer te kunnen betekenen voor zijn eigen regio en zijn creatieve hart meer te laten bruisen heeft hij zich aangesloten bij het bestuur van de Route van de Kunst.

Annelies van der Sanden
Is sinds 2019 secretaris van de Route van de Kunst. Eerder deed ze ervaring op in het bestuur van Harmonie Drunen waar zij 12 jaar als secretaris actief was. Ook is zij al 15 jaar actief als redacteur en vraagbaak binnen de vereniging van scoliosepatiënten. Sinds 2013 is zij als mantelzorger de steun en toeverlaat voor een Afghaanse familie.

Zij vindt het een eervolle taak om de Route van de Kunst, en alles wat daarbij komt kijken, tot in de puntjes te mogen organiseren waarbij zij graag prettige contacten onderhoudt met relaties en deelnemers. Zij kan goed overzicht houden en wordt gewaardeerd vanwege haar adequate manier van communiceren.

Zij woont sinds 1988 in Nieuwkuijk vlak bij de prachtige Nieuwkuijkse Wiel. Behalve als oppasoma houdt zij zich bezig met schrijven, cello spelen, wandelen, fotograferen en de tuin bijhouden.

José van Bokhoven
José is geen onbekende in Drunen en omgeving. Ze is er geboren en getogen. Haar werkzame leven speelde zich voornamelijk af op het terrein van VluchtelingenWerk. Haar grootste liefhebberij is musiceren als hoboïste in het Symfonisch Blaasorkest Drunen.  Bovendien wordt haar bestaan als pensionada deels vreugdevol in beslag genomen door haar vier kleinkinderen.

José heeft verschillende bestuursfuncties bekleed in het verleden en ziet het als een zinvolle taak om ervoor te zorgen dat de Route van de Kunst op een goede manier kan voortbestaan. Zij is een empathisch maar ook een kritisch denker die in staat is discussies te analyseren en in goede banen te leiden. Haar eigen creativiteit uit zich vooral in de fotografie en het maken van albums die het verleden van haar familie en de bewoners van de Langstraat treffend in beeld brengen. José wil als bestuurder een bijdrage leveren aan het bloeiende voortbestaan van de Route van de Kunst.

Fotografie: Paul van Baardwijk